follow Catalog firme » Turism » Cazare » Firme rezervare hotel » Rezervare hotel prahova
  home     Firme rezervare hotel   Rezervare hotel prahova

Rezervare hotel

rezervari hoteluri prahova,rezervari hoteluri ploiesti (PRAHOVA)
[Actualizat: 27-07-2015] Va asteptam sa beneficiati de reducerile hotelului GP : camera single 120 lei (redus de la 139 lei pretul de receptie) camera dubla 140 lei (redus de la 149 lei pretul de receptie) camera dubla/single 79 lei (rezervare tip tranzit) Indiferent de tipul de rezervare/camera ales in pretul camerei avei inclus: *internet, parcare, room service, toate taxele aferente sunt incluse in pret Va multumesc si va asteptam!
0721 *** ***Click aici!
rezervare hoteluri prahova,rezervare hoteluri ploiesti (PRAHOVA)
Hotel acapulco sta la dispozitia oaspetilor cu conditii ultramoderne de cazare, oferind 15 camere duble si 2 apartamente de lux, dotate cu: bai spatioase cu cabina de dus, spalatorie, telefon cu acces international, internet wireless, aer conditionat, televiziune prin cablu, mini bar, mobilier nou, sala de conferinte, etc. mobilierul si decoratiunile interioare au fost alese, urmarindu-se crearea unei atmosfere calde si placute, familiare..
0244 *** ***Click aici!
rezervari hotel sinaia,rezervari online hotel (PRAHOVA)
Pe malul raului prahova, la marginea padurii dese de brazi, va asteapta o surpriza placuta. situat in partea nordica a orasului sinaia, pe calea brasovului, nr.8, complexul turistic riviera este unul dintre putinele locuri din romania unde inalta calitate a serviciilor si produselor fac casa buna cu preturile mici. va puteti convinge de aceasta atat in restaurantul cu delicioasele sale mancaruri, in hotelul..
0244 *** ***Click aici!